Алiшер Кийом. Рубоi 1023

Алишер Киямов
Рубої 1023

"Як вражений світлом хлорофіл...", Хаййом?
З Парщикова вийшов би слов'янофіл, Кийом?
Чи слов'янофіл в еміграції виросте з дрозофіл, Хаййом?
Останнім музикантом світу буде Ісрафіл, Кийом?