Про мовне питання

Анна Владиславовна Смолякова-3
Моя українська ще є недостатньо добра
Для того щоб мати змогу в слова запхати

Життя, відчуття, підсвідомого всього море
І те що не варто від пекла добра чекати

Зате вона вже непогана для позіхань
Ліричних та рим що бувають як кава зранку ...

Також її досить для того  щоб позітхать
Та просто мразоту брехливу послати в сраку.