Everything is relative

Лариса Смехович
I don't need enough for myself
And how much I can give.
You don't ask me for anything,
And I'm drowning even in what remains...
Аuthor:
#ЛарисаСмехович
P.S.Я и капелька дождя 
09.03.2024г