В тродуй

Артур Питерсен
На самім ділі ти -. вітрила,
А я лиш вітродуй,
Що наповнює шосили іх
Коли ти розправляєшся навмисне
Наче квіточка на сонці
Як тебе колись бабуся вчила
Та даєш раду своій шмонці,
І командуєш: -готовність бойова,
 Три, два, один, нуль,
Давай, мій милий, дуй,
Поки на горизонті небо чисте!