Люди з доброю душею

Галина Чехута
Є люди з доброю душею,
Зичливим серцем!
Коли ви з ними в мить бентежну,
Вам – значно легше.

Коли біда не відпускає,
Гвоздить, як голка,
Слова утішні відшукає
Людина добра.

Така людина – наче ангел!
Вона не зрадить!
Ідіть назустріч, час не гайте,
Летіть з вітрами!..

Увага зцілить чистотою
Квіток черемхи,
Затишком миру і покою,
Кольє веселки…