Алiшер Кийом. Рубоi 991

Алишер Киямов
Рубої 991

«Подмісячний мелотерій серолик...», Хаййом?
Так, Михайло Єрьомін для поетів аль-Малік, Кийом!
«Синільнольділий устотелий сердолік...», Хаййом?
З таким одновіршом Ви будете велик, Кийом!