Помилуй мя, Боже

Муравьева Анастасия Дмитриевна
я не ангел
-
ворон.
-
в клетке невинности- я эгоист.

"Яко беззаконие мое аз знаю и грех мой предо мною есть выну".

Дух.

Помилуй мя, Боже.
-
я законченный мазохист.