З телефону

Петр Скорук
Пізній вечір... Дзвінок з телефону...
Телефонує мені минуле.
Це Учора - і сльози і стогін...
- «Ти забув, але я не забула...»

Все ввібралось колись, як у губку...
«Скучив ти?» - голос хижий й голодний ...
Я спокійно  повісив трубку
і пішов цілувати Сьогодні.