Геометрiя життя...

Наталия Чайка -Зотова
Оцифрована людства свідомість
Геометричного існування.
Відчуття там в полоні догм
Нескінченного кола бажання.
Мрії ж створюють зорепад
Надають думкам швидкість
Світла
Проковзнули вони
Повз такого життя
...Непомітно.