I наш Часовый дал в7 прыкурыць!

Васыль Брыль-Кобзар
Девятова славна на сцэны й в жыттi

Ой, там, на горі, да, ой, ек крутый,
Сыділа чы спала да гарна Марынк.
А тэйі Марынц да хтось говорыв:
Чого тут звезду нам да шэ й на рамінь?!

Часок жэ но ты спуватымыш в7.
А нам, роспроклятым, дадуть уж по шыйц.
Здыймы ж, ах, ты зірк с пілоткы свойій.
Да й, гох ты, с пагоный. Шоп зал ны гудів.

А нежна дівчынк ответіла лісц:
А я хто? Зараза, шо німцёвы в піск?
І спела сполна про всі Русь діла.
І всіх пудыймала, ек хор, на ура.

...і вот сам король дав званне радной.
Служы ж так і дальшый наш друг Часовой!