Ворона

Виталий Кузьменко
          Ворона кобила
          Від табуну відбилась...
          Ворона кобила
          Мені вночі наснилась.

          Зіронька на лобі,
          Мудрі карі очі -
          Тягнеться до мене,
          Щось промовить хоче.

          Ти на рідній мові
          Розмовляй зі мною, -
          Третій рік без неї
          Буцім за стіною!..

          Клипала очима,
          Лагідно дивилась
          Ворона кобилка -
          Мені вночі наснилась...

      Місто Альсдорф                12.04.2024
Рисунок автора