Отрута

Алексей Олекс
Чарівні ночі, квітнуть зорі в вишині,
Серця п'янкі, що нас кохають до безтями.
Отрута засолодка... Так чи ні?
Біліє сонце, кремезні тіні-плями.

Холодні ноти, що здіймає буревій,
Занадто тонкі почуття, вразливі.
Зігрій но душу, обійми, мій полохливий змій...
Занадто твої поцілунки норовливі...

Жадані та бурхливі ночі, серденько співай...
Серця п'янкі, що нас кохають до безтями.
Отрута засолодка, душу відчувай....
Чорніють зорі, мої всі поглинають плями.