Алiшер Кийом. Рубоi 978

Алишер Киямов
Рубої 978

Отже: Самарканд і був АфрасіАб, а, Фірдавсі?
І в оссуарії там син Рустама упокоївся Сухраб, а, Фірдавсі?
Кийом, а Чингісхан не стер з лиця Землі б місто за наявності кааб?
Що ж Тимурланг Афрасіаб знову не відбудував як Аллаха раб, а Фірдавсі?