Свято

София Святодухова
Свято наближається -
Бачимо цвітіння!
День стає все довшим,
І птахи співають…

Люди дочекалися!
І Христос-Спаситель
Поспішає вже до нас
Мудрий Визволитель!

Свято, свято коїться -
Нумо зустрічати,
Гречкою і житом
Поле засівати!

Свято, свято коїться –
Нумо працювати,
Щоб Христос за нас радів,
Нумо святкувати!

Сварки забувати,
Стіни руйнувати –
Щоб Христос –Спаситель
Йшов благословляти!

І не проклинати
Лихими словами,
А благословляти 
Вічними ділами!

Хай радіє стар і млад,
Воєвода буде тут,
Буде мир і злагода,
Бо Він кривдника уб’є! Амінь