Не спиш!

Князев Дмитрий
      Не спиш!

   Ти генеруєш теми
  Ми всі раби системи
В якій так важко дихати

 Пливуть думки зловісні
  Серця занадто тісні
Для збереження доброти

      Не спиш!

   Овили душу змії
 Куди приводять мрії?
Сам із собою, тет-а-тет

   В уяві вир малюєш
  І в ряд ягнят рахуєш
Від сну хронічний імунітет

      Не спиш!

 Годинник нерви тріпить
 Ліхтар у вікна світить
Блукають тіні,лютий жах

 Під ліжком злі ведмеді
  У снах чекає Фредді
Скоріше б ранок,їде дах

       14.04.24