***

Лолита Литвиненко
Лолита Литвиненко, [05.05.2024 9:10]
Христос Воскрес! Вас хочу з Святом привітати
Від серця від усього та душі,
І хоч із Вами не планую зустрічатись,
Та буду поки Вам присвячувать вірші.

Покинути Ваш чат мені несила-
Тому вже, Едуард, простіть мене, -
Моє Натхнення Ви та Мої Крила
Та моє тепле Сонце Весняне. ;

Я забувать Вас поки "не планую",
Бо порожнеча буде у душі,
Й я біль душевний й ненависть відчую
До всього світу-краще вже вірші

Продовжувать писать й пісні співати
В своїх запливах, та придумувть собі,
Чим ще розважитися й хлопців дивувати
Й продовжувать радіти знов весні.

Й жаліти мене й співчувать мені не треба,
Бо я щаслива й сама по собі,
І часто подумки злітаю я до неба,
Бо я ж-мала дитина у душі. ;;;

Ви, певно, це помітили, натхненник
На подвиги щоденнії мене,
Хто ж, як не Ви мене знов "підштовнЕте", Едік,
Бо Вітик вирішив покинути мене. ;;;

Та Бог йому суддя. Мене образить
Йому так легко вдалось-плюнуть раз.
То ж не робіть мені іще болючіш, Едуард,
Й я буду знов триматися старатись

Із усих сил своїх слабеньких, але Вас
Продовжувать своїм Натхненником вважати
Та подумки із вами спілкуватись
Й продовжувать любить Вас, Едуард

Та стати кращою продовжувать старатись,
А не жалітися на долю увесь час.
Із Святом Вас, усе ж, бажаю привітати
Та побажати долі Кращої для Вас-

Щоб Ви завжди щасливим залишались,
Таким як були і до цього часу Ви.
І навіть якщо Ви і Зневажали (!!!)
Мене, і були 1000 разів НепраВі,-

Я зла Вам, любий друже, не бажаю
Й помститися за неувагу Вам
Не хочу, бо Повагу (!!!) Відчуваю
До Вас Велику -відчуваєте ж Ви сам,

Напевне, це, що я говОрю щиро,
Бо я ж-мала дитина у душі, -
Тому й бажаю Вам Гармонії Та Миру
Та буть щасливим у своїм житті!!!

Хоч й будете мене Ви зневажати,
Але не буду Вам бажати зла,
Та подумки (!!!) із Вами Спілкуватись,
Як би далеко у цей час я не була!

Простіть мене за те що набридаю
Я Вам у чаті, бо не можу Вас забуть
Та подумки із Вами спілкуватись
Бажаю й знову Ваш чарівний (!!!) голос чуть.

Бо Ви-людина, що на подвиг надихає,
Без Вас же стану немічна й слабка,
Й тому Вам щастя безкінечного бажаю
У цім житті бурхливім, як ріка.

Нехай усе задумане здійсниться,
Як й моя мрія про сумісний наш заплив, -
Про це я буду Богові молиться,
Щоб мрії Ваші він усі здійснив.

Й, надіюся, що коли Вас побачу,
Моя туга й моя печаль мине.
І навіть, якщо зараз Без Вас плачу,
Зумієте Ви  втішити мене.