Нащадкам москалiв

Петр Скорук
   Столітні стукачі й кати безкарні. Ви - конвой         
   гвинтівок, охоронців, рептилоїдів й вівчарок.
   Жертв викривальних оголошень і промов
   дегенеративних. Тих, хто їх заучував назавжди. 
               
   Росія вже горить! Вона роздерта! Бог - суддя!
   За лиходійства, беззаконня, і обмани,
   За те, що ви покуштували нетверезого пиття,
   злились пуйло й диявол у нестямі п'янім.

   Ви - відображення дідів, батьків і матерів.
   Тих, хто промовчали і гаслам підкорялись.
   Лице не відвертайте - це минулого батіг! 
   Готові стати блазнями-макаками-ляльками?
 
   Ви ті, хто все шукали правду істин? Ваші імена
   в розстрільних списках, в мерзлоті ГУЛАГу. 
   Ви – вражі біси! Будем гнати, москалі-мордва
   безрідна, у могилу кованим прикладом!
 
   Століття ваше? То ваш час, пуйла нащадки!