***

Автор Виолетта Романова
Вважаеш, що дім- це дах або стіни,
Кришталь або м;який диван?
Дім - саме місце, де в тебе вірять
Чують в тобі океан!

Дім, де безмежно дмухають в крила,
Нехай божевільний твій план
Дім - саме місце, де в тебе вірять
Чують в тобі океан! 14.04.2024