Алiшер Кийом. Рубоi 973

Алишер Киямов
Рубої 973

Хаййом, а в ДжАнна * дружини праведних побачивши гурій,
Не перетворюються від ревнощів на розлючених фурій?
Кийом, я вірю, в ДжАнна і для дружин гаремів якийсь Гурій передбачений,
Але щоб знати точно, зверніться до результатів виборів гаремних курій!

*Гірський Сад у мусульман.