Вiчне життя

Олесь Птах
Кажуть, ніби то життя наче сон,
яскравий, але мені на згадку
приходять лише уривки подій,
певні почуття та нові смаки,
схожі на спомин людей обличчя,
живих та померлих і тих, що
існували в уяві,буття й небуття
наче уявний млин меле дійсність,
але для нас,завмерлих, вічність
не готує навіть вічне життя
і відсутньою буде вічна любов,
бо вічне тільки життя Смерті.