Diep in je ogen - Глубоко в твоих глазах

Егор Рыбаков
In reflectie van zachte tranen en je glimlach,
Als het hart zo ondraaglijk pijnlijk is,
Je hebt alle inspanningen en mijn pogingen afgewezen.,
Na verloop van tijd moe van onze gesprekken.

En elke dag was je meer stil,
Alle zachtmoedig en onverbiddelijk afwijzen,
En in je stem hoorde ik de glinstering van metaal,
Dat was zo openlijk, nu onzichtbaar.

Ik was op zoek naar vriendelijkheid in een oprechte woorden,
En tederheid om licht aan te raken,
Anderen mochten niet en ik was zo jaloers.,
Ontstoken en gesmolten met gelukzaligheid en bewondering.

Je ogen vertellen over de schoonheid van het universum.,
Waar hele werelden zijn, planeten,
Ik wacht op je nu we uit elkaar zijn, Ik nederig,
Ik aanbid je mijn geheim, dus een verbod.

En diep in je mooie ogen,
Verdriet zag ik, onthechting en liefde,
Achter het masker van luxe was ongelukkig,
Ik accepteer je pijn met mijn hart en ziel.

Глубоко в твоих глазах

В отражении нежных слез и твоей улыбки,
Когда на сердце столь невыносимо больно,
Ты отвергала все старания и мои попытки,
Со временем уставала от наших разговоров.

И с каждым днем все больше ты молчала,
Отвергая все безропотно и неумолимо,
И в голосе твоем я слышал отблески металла,
Что так открыто было, теперь незримо.

Я доброту искал в искренних словах,
А нежность в легких прикосновениях,
К другим не подпускал и дико ревновал,
Пылал и таял от неги и восхищения.

Твои глаза поведали о красоте вселенной,
Где существуют целые миры, планеты,
И жду тебя теперь в разлуке я смиренно,
Тебя я обожаю моя тайна, что так запретна.

И глубоко в твоих глазах прекрасных,
Печаль я видел, отрешенность и любовь,
За маской роскоши была несчастна,
Душой и сердцем я принимаю твою боль.