Соостэк улон овол ни кемалась

Илья Штильбанс
Соостэк улон овол ни кемалась.
Дан тыныд, IT-профессиен ужась!
Геймдизайнер, аналитик но мукет,
Трос пайда вае ук интернет!

Кин лэсьтэ визьмо телефонлы
Ватсэтъёс тунсыкоесь, портэм пумо.
Разработчик приложений нимамын,
Вань адямиос понна дуно.

Гаджетъёс, компьютер, ноутбук,
Соосын кулэ умой кивалтыны.
Сисадминистратор тэк уз пук,
Со жоген юрттэт сётоз тыныд.

Тестировщик, девелопер, инженер,
Копирайтер вань но интегратор...
Та ;нерчиос - со выль дунне.
Пайдаё ке, кин сое уз яраты?