Je ruikt als een vrouw - Ты пахнешь женщиной

Егор Рыбаков
Je ruikt als een vrouw zo mooi.,
Onweerstaanbaar in hun dromen en dromen,
Soms gepassioneerd, onvoorspelbaar, zoals de afgrond,
En de harten van hen die niet geliefd zijn uiteengerukt hebben.

Je ruikt als een vrouw, als gelukzaligheid, grace,
Alle tederheid in de zachte woorden en meningen,
Klaar met haar zachtmoedig altijd lijden,
Ik ben blij dat de stem warm en oprecht bloost.

Je ruikt als een vrouw die zo vrij is.,
Vliegt de lucht in als een blauwvleugelige engel.,
Ze is onweerstaanbaar in haar liefde, onvergelijkbaar,
Alleen met haar word je gelukkig.

Je ruikt als een vrouw en het is moeilijk te vergeten.,
Minuten van tremuleus geluk en prachtige vlucht,
Ik ga nergens heen, jij van het gevoel van het lot.,
En zie je, van deze schoonheid hier is de wereld geweven.

Ты пахнешь женщиной…

Ты пахнешь женщиной, что столь красива,
Неотразима в своих грезах и мечтах,
Бывает страстна, непредсказуема, как пучина,
У нелюбимых разрывает все сердца.

Ты пахнешь женщиной, как нега, благодать,
Вся нежность в ласковых словах и взгляде,
Готов с нею безропотно всегда страдать,
Радует голос теплый и искренний румянец.

Ты пахнешь женщиной, что так свободна,
Взлетает в небо будто ангел сизокрылый,
Она в своей любви неотразима, бесподобна,
Лишь с нею рядом становишься счастливый.

Ты пахнешь женщиной и это трудно все забыть,
Минуты трепетного счастья и дивного полета,
Никуда не денешься ты от чувственной судьбы,
И понимаешь, из этой вот красоты мир соткан.