Hou van je gewoon onmogelijk te vergeten

Егор Рыбаков
Als het hart zo brandend en flapperend is,
De ziel is verscheurd, zonder grenzen te kennen,
Liefde beschermt en heeft altijd geheimen,
Binnenin kookt en streeft naar de hemel.

Jouw glimlach zal alle duisternis verdrijven en mijn verdriet.,
Geef vreugde en contemplatie van gelukzaligheid en gelukzaligheid,
Samen zo bevredigend om gewoon je mond te houden,
En zo mooi van het strikte vertrouwen en coquetrie.

Uw palm zal de pijn en angst verlichten,
Vul het hart met gratie en vreugde,
Zo ' n geluk ken ik maar een paar,
Hou van je gewoon onmogelijk te vergeten.

Любовь твою забыть просто невозможно

Когда сердце так полыхает и трепетно горит,
Душа так рвется, не зная никаких преград,
Любовь оберегает вечно и тайны все хранит,
Внутри кипит и стремится сразу в небеса.

Твоя улыбка разгонит всю тьму и мою печаль,
Подарит радость и созерцание неги и блаженства,
С тобою вместе так отрадно просто помолчать,
И так приятно от чуткого доверия и кокетства.

Твоя ладонь снимет боль и все тревоги,
Наполнит сердце благодатью и восторгом,
Такое счастье знакомо лишь немногим,
Любовь твою забыть просто невозможно.