Je handen zullen mijn God zijn

Егор Рыбаков
«Jouw handen zullen God vervangen»,
En tederheid zal mijn hart smelten,
Om je te ontmoeten haast je van de drempel,
Je kust me teder bij dageraad.
Sneeuwwitte rozenblaadjes,
Bij de magische wind.,
Je zult er liefdevol uitzien door tranen.,
Als een uitroepteken zonder antwoord.

En ik kus mijn favoriete godin,
Naar een ander niet loslaten ik nooit,
Ik heb de trots al overwonnen.,
Ik ben altijd door de mist geroepen.

En ik vloog als een engel.,
Spreid je verwende vleugels,
Jouw passie vult mijn ziel,
En sterker werd ik zonder moeite.

Твои руки заменят мне Бога…

«Твои руки заменят мне Бога»,
А нежность растопит моё сердце,
Навстречу кинешься с порога,
Трепетно поцелуешь на рассвете.

Лепестками белоснежной розы,
Дуновением волшебного ветра,
Посмотришь ласково сквозь слёзы,
Будто восклицание без ответа.

И я расцелую любимую богиню,
К другому не отпущу я никогда,
Ведь я уже преодолел гордыню,
Меня всегда звала сквозь туман.

И я летел навстречу, будто ангел,
Расправляя свои изнеженные крылья,
Твоя страсть мою душу заполняет,
И крепче стал совсем я без усилий.