Kindergeheimen, gebaseerd op het seriehuis aan de

Егор Рыбаков
Als uw kind voortdurend verrast,
En ziet, hoort dingen die niet bestaan,
Ik denk het wel, hij speelt rustig.,
En hij is niet bij ons, long zijn ziel is razend.

Voor ons zijn de oude fantasie;n, dromen weg,
Lang geleden groeiden we uit de wereld van dromen,
En het wonder van het kind, helaas, niet gered,
We nemen zulke dingen niet serieus.

Dus red de magische wereld van het kind,
Vanaf nu zal de kindertijd eeuwig duren.,
Dat het leven geen zachte toon heeft veranderd,
Laat zijn ogen branden en verras hem voor altijd.

Детские тайны, по мотивам сериала Дом на окраине

Если ваш ребенок постоянно удивляет,
И видит, слышит то, что не существует,
Думаете, пройдет, он тихо лишь играет,
И он не с нами, давно его душа бушует.

Для нас прежние фантазии, мечты ушли,
Уже давно мы выросли из мира грез,
И то детское чудо, увы, не сберегли,
Такие вещи не воспринимаем мы всерьез.

Так сохраните волшебный мир ребенка,
Отныне детство будет длиться бесконечно,
Чтоб жизнь не поменяла нежного оттенка,
Пусть его глаза горят и удивляют вечно.