We waren goden - Мы были Богами

Егор Рыбаков
Gelukkige jeugd en in vreugde,
We hebben altijd genoten van onze favoriete sport,
In het spel voortdurend vergeten we vermoeidheid,
En in de studietijd is alles eenvoudig en eenvoudig.

En natuurlijk de eeuwige aandacht van het andere geslacht,
Een zachte glimlach en vaste afspraakjes,
Doorzettingsvermogen in het leven heeft geleerd sportschool,
Die kennis werd onbetaalbaar.

En dag na dag herinner ik me die momenten,
We wachtten allemaal op een professionele carri;re.,
En vaak dromen kinderen komen ' s nachts,
Zodra het leven meedogenloos verandert in de tijd.

We waren de beste, die legende onder allen,
En verspreid leven over moeder Rusland,
In die tijd waren we goden, we wachtten op succes.,
Altijd geprobeerd te Ideaal zonder moeite.

Мы были Богами

Счастливое детство и движение в радость,
Мы вечно наслаждались любимым спортом,
В игре постоянно забывали мы усталость,
А в учебе успевали все легко и просто.

И конечно вечное внимание другого пола,
Нежные улыбки и постоянные свидания,
Упорству в жизни научила спорта школа,
Вложила ум, бесценны стали те знания.

И день за днем я вспоминаю те мгновения,
Нас каждого ждала профессиональная карьера,
И часто ночью приходят детские сновидения,
Как скоро жизнь безжалостно изменить успела.

Мы были лучшими, той легендой среди всех,
И разбросала жизнь по матушке России,
В то время были мы Богами, нас ждал успех,
Всегда стремились к идеалу без усилий.