Сплошна версия

Дима Кравченко
Просто мені подобається.
Цим займатися.
Я збудженний.
Із бібліотеки.

Зї'м ще одну сосиску.
Остиває поряд чай.
Не тою стороною у поета тарілка.
У відкритого виклику сплошна версія.