боротися за державу

Ярослав Мельник 9
Ми не можемо боротися за державу, яка не створить соціальних гарантій для людини. Така держава приречена.
Ми не можемо гинути  за  права бізнесу, який буде соціально безвідповідальним. Такий бізнес відберуть інші.
Ми не можемо втрачати родини в наслідок війни, коли соціальна політика держави буде націлена на знищення інституту сім'ї  через бідність, занепад, зневагу. Такі сім'ї асимілюють інші держави.
Нам не потрібна влада,вада якої переобрання задля уникнення відповідальності перед власним народом. Така влада пізнає відповідальність перед іншим народом, позбувшись власної Батьківщини назавжди.
___________________
нам не потрібні громадяни, які себе ідентифікують не як патріоти України. Не важливо, вони українці чи ні, в Україні чи за її межами . Головне аби вони хотіли розбудовувати саме Україну, вкладати в неї своє життя, сили, ресурси, інтелект. Такі громадяни потрібні Україні. Вони - більше чим партнери, друзі, вони - велика родина.