Послiдовнiсть

Ярослав Мельник 9
Все, що існує - створене у послідовності. Все що зникло -  відбулось завдяки послідовності.
Хаос - частина процесу послідовності на макро-рівні.  Макрос - сталість, ступінь гіга послідовного процесу трансцендентного, уявлення про яке лежить в іншому світі.
Раптовість,темпоральність зникнення та поява часу - сила того ж послідовного процесу. 
Послідовність всередині нас- нещо інше як шлях до джерела з якого все почалось. Втрата з ним зв'язку, розрив між минулим, сучасним, зникнення майбутнього.
Смерть та народження - послідовність початку та кінця.
Ми послідовні в житті настільки, наскільки будем НЕпослідовні в смерті .. макро та мікро рівні діють/взаємодіють саме так /схлопуючись послідовно, миттєво/
(с)