Алiшер Кийом. Рубоi 952

Алишер Киямов
Рубої 952

А, Мойсею, як ти оціниш нині Біньяміна Нетаньяху?
Муса, та Нетаньяху не схожий зовсім на розгубяху.
А, Мойсею, чого ж євреї багато хто його не любить ряху?
Муса, євреям із Союзу Нетаньяху подарувати б Чапаєву папаху!