Голос воскресiння

Галина Чехута
 

Казкова музика весни
Звучить у кожному куточку,
У косах ніжної верби,
У молоденькому дубочку.

У кожній квіточці – акорд
Любові, ніжності, кохання.
Чарує радісний мажор
Бадьорим настроєм звучання.

Лунають ноти торжества
Над цвітом сакур і тюльпанів.
Здається, дихає пейзаж
Магічним спокоєм органів.

О, як захоплює мотив
Життя, надії, нетерпіння!
Не можуть навіть вороги
Убити голос воскресіння!