Забутi Мрii

Олег Скороход
Забуті мрії оживають.
Душа співає, наче птах.
Втім сумніви світ розривають.
Летить у вирій сивий дах.

І музика із серця плине.
Через туман пророчіх снів.
Туди, де тільки небо синє.
Де тиша між думок і слів.

І ніч за днем постійно скаче.
Нагадує цей світ танцпол.
Сміється розум, серце плаче.
Життя танцює рок-н-рол.

Я відчуваю дотик кришталевих мрій.
І спогади мої всі оголились.
Зникає біль нездійснених надій.
І мої вії сонцю поклонились.

Забуті мрії надихають.
І тішить нині кожен крок.
І струни пальці роздирають.
В крові горить, палає рок.

І ніч за днем постійно скаче.
Нагадує цей світ танцпол.
Сміється розум, серце плаче.
Життя танцює рок-н-рол.

https://onerpm.link/559335699689