Алiшер Кийом. Рубоi 953

Алишер Киямов
Рубої 953

Ібні Сіно* з хромосоми еукаріот або прокаріот.
У передмісті Єрусалиму народжений Іуда Іскаріот?
Кийом, у хромосоми прокаріот немає, як кажуть, ядра,
А без ядра на полі лайки з'явилася б ракета «Патріот»?

*Авіценна по-таджицькому.