Лепестками дни

Вячеслав Шикалович
               

Осыпаешь лепестки, грушенька моя,
Как же быстро жизнь летит, звёздами искря;
Но маячат где-то там, на краю земли –
Будущего жемчуга, всё ещё вдали…

А тюльпаны костерком – в сей апреля зной
Без дождиночки стоят, в ветровей сухой.
Кот за бабочкой бежит, резво и смешно,
А она легко летит в то, что суждено…

Вячеслав Шикалович
08.04.2024г.

    Пелюстками дні

Обсипаєш пелюстки, грушенька моя,
Швидко як життя летить, мов ота зоря;
Та маячать десь отам, на краю землі –
Перлів шлях до майбуття, Всесвіту політ…

А тюльпани багаттям – спеку квітня пий,
Без дощиночки стоять, в вітровій сухий.
За метеликом біжить котик, гра ось ця –
Той же легко в те летить, що судилося…

В'ячеслав Шикалович
08.04.2024 р.