Безнадiйнним мрiйникам

Олександр Мачула
Планує, може, згодна передати!.
Але, коли б, комусь, якщо, якби…
Оці і схожі циніко-цитати
маячать, як після дощу гриби!.

Нам літаки дали у тому році?
Мільйон снарядів загубився де?
Обіцянки одні на кожнім кроці!
Стурбованість упевнено росте!

А тут іще колишні корчать «рожі»,
усе «вперед», все далі від мети…
Ніколи нам ніхто не допоможе,
як ми собі не зможем помогти!

08.04.2024, СВ