Подорож до мрii

Александр Филенко
                ***
Україна, рідна Ненька,
Я тобі бажаю:
Мирних зоряних світанків,
Сонця і врожаю!
                ***
Промінь щастя, степ і гори,
Наш Дніпро могучий.
Заспівають хай діброви
Та розквітнуть кручи!
                ***
Знов відрОдяться вітрила
На шляхах до мрії,
І щоб темрява не вкрила,
Тут потрібні дії!
                ***
Посміхнеться щиро доля,
Вмить прозріють люди,
А любов, натхнення, воля,
Запанують всюди!