Моя Швеция - апрель 2024. 1

Тания Ванадис
*

avstаndet nаrmar sig
Jag strаcker ut handen
till ditt hem
Jag kommer tillbaka igen
till en dаrrande... famn

*

всё ближе даль
протягиваю руку
к дому родному
заново вернуться
с трепетом...в объятия

*