Мовчання

Алексей Ребенок
Мовчання пам'яті одвічне,
Очей прозорих глубочінь,
Слова нічого вже не варті.
Межа / за нею лише тінь.
І сяє місяць в небі палко,
Чи може він когось зігріть?
Заплющив очі стало жарко.
Життя - це саме оця мить.