Сонечко наше ти нам свити

Матрёна Донченко -Дидок
Сонечко наше ти нам світи,
На тебе ми чекаємо щоранку,
Як соловейко, що співає у гаю.
О , природо, як же я тебе люблю.

Люблю твої дерева й квіти,
Люблю тебе моя земля й ліси.
Бо ми твої природо діти
І нам потрібно красу цю берегти.

Тільки від нас усе залежить
Якою вона буде через рік.
Бо що посіємо, те й будем мати.
Таким життям і будем жити.

6.04.2024