з в1ночка сонет1в Колисков1 для Мартус1

Силвер Анхелл
такий чарівний
.........................місяць
буває
.........на сході
......................сонця
нехай він
й увесь
............Всесвіт
.........................дізнаються
як безмежно
.....................я люблю
....................................тебе
як соловейко
......................співає
................................тільки для тебе
як кожного ранку
............................я прокидаюся
дивлюся
..............не намилуюся
......................................на чарівну
..........................посмішку
на обличчі
..................сплячої
...............................красуні
на твоєму
.................прекрасному
......................................обличчі
я тихенько
..................навшпиньки
( шоб ти
..............не прокинулася
не знищити
...................це вранішнє чудо
......................................твоєї посмішки)
виходжу
.............з
................дому
(а звязка ключів
...........................як велетенські
.............................................дзвони
о господи
.................тихіше
............................благаю )
йду на роботу
.......................яку
...........................ненавиджу..
( але треба
...................за щось
................................існувати )
з твоєю
.............чарівною
............................посмішкою
з помішкою
...................сплячої
.................................красуні..
і кохаю
............це
.................божевільне
....................................місто
адже десь
.................в ньому ..
--------------------------------------
Срібний Ангел " Ран. Незакінчена книга .." 2014 р м .Львів Бачити менше