Lagle segestuura

Сергей Гурбин
         

Lagle te un aare, teemu segestuura,
Terne e un miista elle segemaa.
Eerti piitta one, edda harni muura,
Hauppa peliitta sverje mullemaa.

Jarve ema miiksa, irga stolle suulla,
Tinga sodra metsa. Oh! Te siksataa.
Harju tu ja terne one metsaamulla,
Yorve la siis valbe e un vastusaa.