О Пречистая Богородица Дева!..

Иулия Головина
О Пречистая Богородица Дева! С благоговением прибегаем и молимся Тебе. Избавь нас от напрасной клеветы, от всякой беды и напасти. Спаси и помилуй нас, грешных рабов Твоих. Прими эту недостойную молитву нашу, и сохрани нас от внезапной смерти, и даруй нам прежде конца покаяние. Прости нам согрешения вольные и невольные. Наставь нас на истинный путь Святых Божиих Заповедей. Вручаем Тебе, Премилосердной Матери, душу и тело, вверяя в крепкое Твоё смотрение и всесильную Твою помощь.
О Пресвятая Госпожа, Владычица Богородица, Небесная Царица! Помилуй, покрой и заступи нас. Защити нас, Пресвятая Дева Богородица, от всех наших врагов видимых и невидимых и от всякого зла. Будь нам, Преблагая Матерь, стена необоримая и заступление крепкое. Пресвятая Богородица, спаси нас! Будь нам Хранительница всей нашей жизни. Будь нам Покровительницей, Упованием и Надеждой нашего спасения. Будь нам во всём Помощницей, соблюдай нас под Покровом Твоим от всяких бед и скорбей, от недугов и болезней.
О Пресвятая Госпожа, Владычица Дева Богородица! Под Твою милость прибегаем мы, недостойные. Молений наших не презри в скорбях и избавь нас от бед, Едина Пречистая и Преблагословенная. Пресвятая Богородица, спаси нас!
О Всемилостивая Владычица, Пресвятая Госпожа, Пречистая Дева, Богородица Мария, Матерь Божия! Не гнушайся нас, грешных. Не отвергай и не оставляй нас. Не отступи от нас, грешных рабов Твоих. Заступись за нас и услышь нас.
О Пресвятая Владычица Дева Богородица! Управь путь наш ко славе Сына Твоего, Господа нашего Иисуса Христа. Моли о нас, Пресвятая Госпожа наша, Сына Твоего и Бога нашего. Да будем превозносить, благословлять, восхвалять и величать Тебя и Господа, и ныне и присно и во веки веков. Аминь!