Трiшки тимчасовостi

Владимир Шеврон
Моя незавершена тимчасовість
розписана дотиками поверх
її незграбна приголомшливість
її рецептова допустимість
2024-04-03
***
Товсті, великі і тонкі
оманливі, сині чи гарячі
вони - принада посмішки
здійснення гримас й поцілунків
2024-04-04
***
Кров із запахом землі
мох - як квіти внутрішнього світу
дотики ніжні, руки ароматні
весна - як практика нових удач
2024-04-04

+фото: 16 ;жовтня ;2011; р., ;;13:42:56,
техніка: Samsung - E200