Сагышлы коз

Дина Талгатовна Заляева
Сагышларга уралып
Жаннарыма мон салып
Козлэр керэ кунелгэ.

Хэбэр бирэ жиллэре,
Алтын кознен сойгэне,
Коелалар яфраклар.

Козлэр кебек сагышка
Синсез, иркэм, уралам.
Хислэремнэн югалам.

Ашкынадыр кунелем
Козлэрнен кочагына,
Газаплар учагына..

Ачы жиллэр иссэ дэ,
Янгыр явып утсэ дэ
Утми икэн союлэр.

Козлэр кебек кунелгэ
Керден, иркэм, син генэ,
Гомерлеккэ кил генэ.