Мэхэббэткэ табынып

Дина Талгатовна Заляева
Кузлэренэ карасам да
Каушап калам нигэдер,
Яннарымда син булмасан
Йорэк ярсып тибэдер.

Кунелемэ очып керден
Аккош кебек талпынып.
Яшик эле, сойгэн ярым,
Мэхэббэткэ табынып.

Сою генэ бирмим сина,
Бирэм йорэк жылымны.
Йолдыз кебек тонге куктэ
Яктырт минем юлымны..