Ак кар кебек

Дина Талгатовна Заляева
Ява карлар, яна карлар..
Ява бэхет олэшеп.
Ак кар кебек кунел генэ
Эри алмый сердэшеп.

Утэр коннэр, утэр еллар,
Тик утэрме мэхэббэт?
Саф хислэрем учагына
Ява карлар берэмлэп.

Яраларга дэва булып
Яусын эйдэ, ак карлар.
Уз бэхетен саклап бары
Яратсын иде парлар...