Яратырга кирэк

Дина Талгатовна Заляева
Ярата белсен иде хэр йорэк,
Яшэр очен жирдэ мэхэббэт кирэк!

Яратмаса кеше канатланмый,
Яшьлектэге сою кабатланмый.

Яшэр очен хэркемгэ дэ кирэк таяныч,
Ялгыз итсэн сойгэненне, аяныч.

Яратырга кирэк сынауларда
Сынатмаган сабыр кунелне.

Яратырга кирэк синен очен
"Улеп торган" гади кунелне..