Эвлери бар сув башында. Её домик на побережье

Ирина Пинтя
Эвлери сув башында,               Её домик на побережье,
Бенълери бар сол къашында.        Родинки на лице нежном.   

 Багълама: Айгиди аллы, гузель,   Припев:Неподражаем взгляд,
           Дудагъы баллы,гузель,         Ты- розы аромат.
           Янагъы гуллю,гузель.          Личико божий дар,
           Айгиди ойланайым,             Губки твои - нектар
           Белинъе байланайым,           Стан я твой обовью,
           Джанынъдан айланайым.         Любовь я подарю.

Эвлери бар хане-хане,              Домик свой украшает,
Бенълери бар дане-дане.            На щеках румянец играет.

            Бвгълама.              Припев.

 Эвлерининъ огю мерса,             Её домик у причала,
 Мерсада гемилер турса.            Перед ним цветут розы алы.

            Багълама               Припев.

Эвининъ огю сувсам-сувсам,         Её дом в цветах утопает,
Сувуны булсам да, юзюми ювсам.     Мне лицо роса умывает.
             
             Багълама              Припев

Эвлери бар сув четинде,
Бенълери бар гуль бетинде.

              Багълама.