Что же останется после меня?

Юлия Никитина 9
Что же останется после меня?
Что же возьму я с собой?
Все краски чувств своих
Как Галактики бесконечной Вселенной

Творцом познавая себя
В единство со всем захожу
И в мире меня окружающем
Вижу свое продолжение

Все вижу программы свои
В которых кружусь как волчок
Я и Творец и Творенье
Только творцовскую роль
Я забываю кружась

Что я хочу создавать?
Все мои цели готовы
Мне остается лишь быть
С ними в единой волне

Видеть любовью Творца
Мир, окружение, себя
Жить во мгновенье сейчас
Праздновать радостью ЖИЗНЬ



What will remain after me?
What will I take with myself?
All beautiful colours of sense
Like Galaxies in infinite Universe

Getting to know myself as Creator
I drop into oneness with all
With people environment me
I see my continuation

I see my mental programs
In which I swirl like a top
I am Creator as well as Creation
Just my role of the Master

I can forget when I play
What would I like to create?
All of my goals are ready
What I can do is?

To be on one wave with them
See by the Love of Creator
World, people around, myself
Live at the moment of NOW
Celebrate LIFE with the JOY